Het wordt stilaan traditie in Vorselaar: voor de 3e keer wordt op zaterdag 11 januari 2020 Vorselaar Schlager georganiseerd, opnieuw in zaal De Dreef te Vorselaar. Tijdens vorige edities waren er meer dan 900 feestvierders aanwezig en dat getal halen we ongetwijfeld opnieuw. Deze editie kent overigens een aantal primeurs wat van 11 januari een unieke editie maakt...

Willy Sommers, Get Ready!, Swoop en vele anderen

Voor de eerste keer verwelkomt Vorselaar Schlager niet 6 maar wel 7 artiesten. Een sterke affiche met onder andere Willy Sommers, Get Ready!, Swoop, Sasha & Davy, Johan Veugelers, Ive Rénaarts en DJ Dimitri Vantomme moet zorgen voor een avond vol ambiance.

Eerste keer Get Ready! in nieuwe vorm

Begin december liet Koen van Get Ready! weten een andere job te hebben gekozen. Helaas is dit niet combineerbaar met de drukke agenda van Get Ready! maar niet getreurd want niemand minder van Dimitri Vantomme zal Koen vervangen. Zij treden de allereerste keer op in nieuwe vorm tijdens Vorselaar Schlager.

Koop je tickets in voorverkoop

De zitplaatsen zijn reeds uitverkocht. Wie nog een staanplaats wilt kopen, doet dat best zo snel mogelijk via onze website www.vorselaarschlager.be of in één van onze VVK-punten. Die vind je in Vorselaar: Café Den Engel, Nikky's Fritshop, Dagbladhandel Wens, in Lille bij Schlagercafé De Kroon of in Grobbendonk bij Aveve.

Telefonisch reserveren kan via 0492 71 93 98. In voorverkoop kost een staanplaats 25 euro, aan de kassa betaal je 30 euro. Je maakt eveneens kans op een meet and greet met één van de optredende artiesten.

Voor het goede doel

De opbrengst is dit keer voor het Kinderarmoedefonds van het OCMW Vorselaar. De doelstelling van het Kinderarmoedefonds is om kinderen meer (vormings)kansen te bieden. Onderwijs kan een belangrijke rol spelen in de aanpak van kinderarmoede. Door in te zetten op meer gelijke onderwijskansen kan de armoedecirkel doorbroken worden.

We hopen via onze steun het Kinderarmoedefonds mee van financiële middelen te kunnen voorzien om samen de kinderarmoede in Vorselaar te helpen bestrijden.