U bent hier

50 modellen op ontharingsmarathon 6e jaar schoonheidsverzorging kOsh

Herentals
02.05.2019 - 12.58u
Door: Herman Gezelle

De opleiding schoonheidsverzorging zit in Vlaanderen in de lift. Wellness- en beautycentra groeien succesvol. kOsh campus Scheppersstraat 5e en 6e jaar schoonheidsverzorging organiseerde vandaag een geslaagde ontharingsmarathon, non-stop voor een gemengd publiek.

Alles kon, niks moest : ontharen van je borstkas, rug, benen, armen, kin, wenkbrauwen, oksels...

'De schoonheidsverzorgende voert de ontharing perfect volgens de regels uit met de beste topproducten o.a. THALGO', zegt praktijkleerkracht Hilde Goris.

'Vandaag konden de 50 modellen tussen 9u en 18u onze denderende ontharingsmarathon meemaken met als doel de leerlingen wat extra middelen te bezorgen.

Onze gemotiveerde leerlingen kunnen met de opbrengst binnenkort zelf een wellness bezoeken én daar ook een behandeling krijgen. Dat is belangrijk dat ze in de ondernemingen zelf ervaring opdoen. Onze leerlingen lopen trouwens stage in de betere wellnesscentra in de Kempen. Deze praktijkervaring is onmisbaar voor hun latere ontwikkeling.

Ik ben heel fier op ons 18-koppig team. Volgend jaar organiseren we zeker een 4e ontharingsmarathon. We kregen heel wat positieve reacties. Dat is heel fijn.'

Een ontharingsmarathon voor het goede doel. Dat vind je niet al te vaak in de Kempen...

Guy Verellen / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto