U bent hier

50e Dodentocht : Philip Ver Elst (37) uit Morkhoven voor 18e keer tot de ultieme eindmeet

Herentals | Vlaanderen | Westerlo
28.07.2019 - 12.46u
Door: Herman Gezelle

Enkele duizenden deelnemers van de 50e Dodentocht zijn gisteren hun badge in de Bornemse sporthal al gaan afhalen. Zo ook Morkhovenaar Philip Ver Elst (37) 'Pink Panther' die voor de 18e keer gaat deelnemen en zeker al scherp staat.  'M'n deelnemingsnummer is 4.697.  Zo moet ik op 9 augustus niet te lang aanschuiven in de tent voor de start.

Ik heb dit jaar een bijzonder goed doel 'A touch of Rose' vzw uit Bornem.

Deze therapie kan een belangrijke aanvulling betekenen op de klassieke medische therapie om er zo voor te zorgen dat de patiënt en zijn of haar familie die met kanker geconfronteerd worden, hier extra kracht kunnen uit putten om de strijd ten volle aan te gaan of zo goed mogelijk verder te leven met deze ziekte. We gaan ervoor!', onderstreept Philip enthousiast.

'Je kan m'n goede doel van m'n 18e Dodentocht steunen : sponsors storten een bedrag naar keuze rechtstreeks op de 'A touch of Rose' rekening BE56 0016 4511 9188 en vermelding van m'n naam Philip Ver Elst. Voor een gift van €40 of meer ontvang je volgende jaar een fiscaal attest', besluit Philip.

Ver Elst is zorgverpleger in een WZC in Herenthout en woont nu in Oosterwijk.  (pp)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto