U bent hier

5.600 fans uit de bol op uitverkocht Clamotte Rock (2)

Herenthout
13.05.2018 - 22.36u
Door: Herman Gezelle

Clamotte Rock aan Oosterhoven was voor het eerst in 22 jaar volledig uitverkocht. Met namen als Raymond Van het Groenewoud, Coely en Marcel Vanthilt lokte het festival maar liefst 5.600 bezoekers. Zaterdag onder een stralend zonnetje, mooier kan niet.  Ook nog een extra positieve noot, zo'n 3.000 fans kwamen met de fiets.  Zo hoort het.

De line up en de prima organisatie deed alle dromen uitkomen : ★ Coely ★ Wallace Vanborn ★ Discobar Galaxie ★ Jacle Bow ★ Gestapo Knallmuzik ★ Sons ★ Drum Drum Dance Dance ★  Monica Electronica ★ Dj Bountyhunter ★ Dj Shizzle Le Sauvage ★ 10 years Hypesquad ★ Dj Lempi ★ JJ Soundsystem ★  Sven Van Hees ★ B2B Sound System ★ Freeee ★ Dassie & Abriaan ★ Veris ★ Emillion ★ en Les Coiffeurs.  Meer moet dat niet zijn.

De 23e editie op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2019 staat al klaar om te programmeren.  De Clamotte-tenoren weten van wanten.

En onze vriend Jef Aerts komt zeker terug in 2019 :

'Gisteren naar Clamotte Rock in het gezelschap van een rookie. Wim Van Thielen was op z'n kousen komen vragen 'of hij mee mocht'. We hebben hem meteen ondergedompeld in de essentie van het festival: aan den toog hangen, pinten drinken (in mijn geval: witbier), de beats en de blieps van de buiten-dj's volledig aan ons voorbij laten gaan (zal de leeftijd zijn), tegen jan en alleman staan zeveren (in 't geval van de Wim: vooral de vruilie aanspreken), meegaan op de vibe van Coely, een danske placeren op de tonen van de Galaxy-boys en tussendoor dikkes (in 't geval van de Wim: hiejel dikkes) gaan pissen. Hij heeft het niet met zoveel woorden gezegd maar wij hebben een allesbehalve flauw vermoeden dat WVT volgend jaar twee dagen teroot op post zal zijn!'

Foto's Adrie de Kok/Nnieuws.

imageMeer nieuws

Maatwerkbedrijf TWERK innoveert in coronatijden

Herentals | Kempen regio 24.10.2020 - 12.39u reading time6min

Dat de Coronacrisis heel wat ondernemingen voor bijzondere uitdagingen stelt, is zeer bekend. Dit is dan ook niet anders voor VZW TWERK. TWERK is een maatwerkbedrijf voor mensen met een autismespectrumstoornis (ASS) in Herentals.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto