U bent hier

9e editie Herentals Fietst-Feest is topevenement : 12.000 fans genieten op Markt - foto's en HD video

Herentals
27.07.2013 - 07.04u
Door: Peter Caers

Met een schitterend concert van Café Flamand en de Open Air Party met Milk Inc. hebben meer dan 12.000 feestvierders er voor gezorgd dat de 9e editie van de tweedaagse uitgegroeid is tot een ongelooflijke topeditie. Herentals Loopt bracht weer meer dan 1.000 lopers, joggers naar het centrum.

De ouders met kinderen en de jeugd kregen vrijdagnamiddag met clown Dobus, Ian Thomas knappe optredens. Het avondprogramma beloofde mooi maar overtrof bij iedereen de verwachtingen. The Bandits en Not The Beatles waren het ideaal voorprogramma voor Café Flamand. Miguel Wiels en Peter Van de Veire brachten Nicole en Hugo, Isabelle A en Kris Wouters mee naar Herentals. DJ Flamand deed de bomvolle Grote Markt zowaar ontploffen.

Een groot deel van de aanwezigen genoot achteraf nog na van een Open Air Party met special guest Linda & Milk Inc (zie HD video).

En terwijl de weermakers Herentals Fietst-Feest goed gezind bleven, regende het in Grobbendonk en Pulle pijpestelen.  Foto's Guy Verstraeten / Dirk Smolderen / Johan Temmerman / Ludo Coenen / Françoise Van de Water / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto