U bent hier

Afgevaardigde Leo Aerts (75) in de bloemen op VC Herentals

Herentals
29.04.2018 - 21.22u
Door: Herman Gezelle

Na de match tegen KVK Wellen werd Leo Aerts (75) in de bloemen gezet voor 18 jaar onverdroten inzet voor de club als afgevaardigde en bestuurslid. 'Ik heb dat allemaal heel graag gedaan, het administratieve en het praktische clubwerk,' mijmert Leo Aerts. 

'Vooral het meeleven met de club doet wat met een mens.  De titels, de promoties, de grandioze sfeer na een overwinning, de pijn na een verliesmatch en ook een degradatie.

Ik ga het nu wat rustiger aan doen, maar nog wel het grasveld afrijden en als terreinverzorger functioneren.'

Leo 75 lentes jong : een hart voor VC Herentals

Leo, straks 75 jaar, stond mee aan de wieg van VC Herentals.  Hij was ploegafgevaardigde van het eerste uur en zal dat na dit jaar 18 jaar gedaan hebben.  Hij was ook een 10-tal jaren lid van de beheerraad.  De laatste jaren deed hij de was en bereidde de kledingzakken voor. Hij werd verantwoordelijk voor de kledij in 't algemeen.

Ook is Leo vaste man voor het onderhoud van de terreinen. Maaien, wellen en egaliseren zijn zijn dagelijkse bezigheden.  Op een gewone werkdag is Leo de eerste man die op de terreinen aanwezig is. Deze taken op de terreinen gaat hij blijven vervullen.

Iedere zondagavond kreeg de beheerraad en de technische staf een gedetailleerd overzicht over de gespeelde wedstrijd van VC Herentals.  Dat gebeurde met een minutieuze precisie: opstellingen, minuten van doelpunten, gele en rode kaarten, vervangingen, speelminuten.  Per kwartaal bezorgde Leo een volledig gesommeerd overzicht van dit alles. (Met dank aan Jan Deckers)

De naam van de nieuwe ploegafgevaardigde voor het eerste elftal is nog niet bekend.

Op de foto : T2 Roger Dierckx, Leo Aerts en Samantha Gentry.

Guy Verellen/Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto