AKT#01: een expo van Marijke Verlinden en Dorien Dierckx, een docu door French 8 en een concert door Lili Grace.

Dit alles in de non-profit galerij galerie STORM te Herentals van 06/03 tot 15/03/2020.

Marijke Verlinden

Assemblages van dromerige figuren uit klei en natuurlijke vondsten ensceneren grip op de realiteit, of het ontvluchten ervan.

Dorien Dierckx

Tekeningen, foto's, scxhilderijen, illustraties. Een vlucht uit de werkelijkheid, weg van de rationele wereld, is het evrtrekpunt van haar reeks. 

tOLD 

is een documentaire die een signaal wil geven aan het beleid en aan de samenleving. Vaak grijpen ouderen te snel terug naar zorgcentra, instellingen,... Door enkele bewoners te volgen tonen de makers een werkelijkheid die velen niet kennen. tOLD wil aantonen dat het met kleine oplossingen, simpele aanpassingen mogelijk is om een kwalitatief leven te leiden in de omgeving van een eigen thuis.

Lili Grace

dat zijn de zussen Nelle en Dienne, en zij doen ongemeen boeiende dingen met twee stemmen, cello, keyboards en electronica. Met hun dark-pop haalden ze in 2012 de finale van Humo's Rock Rally en deden ze voorprogramma's voor onder meer Trentemøller, CocoRosie en Nils Frahm. Ze maakten muziek voor enkele theaterproducties en brachten ook een eerste EP uit.

Ze speelden in het voorprogramma van Coocorosie, dEUS en Nils Frahm.

Momenteel wordt hun nieuw album opgenomen wat in het najaar verschijnt in een productie van Orson Wouters uit Herentals. 

Tickets Lili Grace : https://www.galeriestorm.be/product/ticket_akt01/