U bent hier

Angelo van Text-It : 'Bescherm vooral jezelf en je collega's : communicatie langs stickers, panelen en displays'

Grobbendonk | Herentals | Neteland | Vlaanderen
18.03.2020 - 08.22u
Door: Herman Gezelle

'Bescherm vooral jezelf en je collega's', zegt ceo Angelo Wauters van Text-It. 'Steun samen met ons het goede doel dankzij onze pictogrammen ter bestrijding van CODIV-19.

Alle winsten die voortvloeien via onze webshop worden integraal geschonken aan het goede doel #samentegencorona.

Zorg jij mee voor de bestrijding en de stijging van het coronavirus CODIV-19 besmettingen? Dankzij onze stickers, panelen en displays geeft u een belangrijke boodschap mee aan iedereen op de werkvloer.

Laat uw klanten zien dat u begaan bent met de situatie en verwacht dat ook zij meewerken dankzij duidelijke pictogrammen.'

'NON PROFIT, wij steunen het goede doel'

De winsten die voortvloeien uit deze webshop worden integraal geschonken aan enkele instanties die dit meer dan nodig hebben in deze moeilijke tijden.

Op 03/04 kunnen jullie samen met ons via een POLL op onze Facebookpagina kiezen, welke instanties we zullen ondersteunen. #samentegencorona

'Onderdeel van Text-it reclame'

Beschermjezelf.be is een onderdeel van het reclamebedrijf Text-it. De webshop is opgestart met de intentie bedrijven op een zeer snelle en toegankelijke manier te kunnen voorzien van de nodige signalisatie door middel van pictogrammen, ter bestrijding van CODIV-19. (pp)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto