U bent hier

Arijs eindejaarsfeesten al in volle voorbereiding

Herentals | Kempen regio | Vlaanderen
23.11.2017 - 16.58u
Door: Herman Gezelle

Nu de feestdagen stilaan naderen is Arijs Afhaalcenter Seafood volop bezig alles tot in de perfectie voor te bereiden. Voor de professionele bedrijfsklanten organiseerde Arijs Seafood Supplier in Link 21 een uitgebreide tasting met Spaanse wijnen, cava's, tapa's en exclusieve olijfolie. Alles rechtstreekse import van de wijnboer of producent.

'Jouw culinaire feestmenu's en eindejaarscadeaus kan je al samenstellen', zegt Jolien Arijs, CEO van de Arijs Group. 'We willen onze particuliere klanten nu reeds in staat stellen om de nodigde ingrediënten hiervoor te bestellen. Zowel op 23 en 24, als op 30 en 31 december is het afhaalcenter uitsluitend geopend voor het afhalen van vooraf geplaatste bestellingen.

Het volledige gamma in zelfbediening blijft beschikbaar : diepvries referenties zullen constant bijgevuld worden, voor gekoelde artikels geldt op is op.

Je kan je bestelling op vier mogelijke manieren plaatsen:

via afhaalcenter@arijs.be of telefonisch: 014-22.90.38 - fax: 014/22.90.37 of de bestelcatalogus ingevuld binnenbrengen. 

Bestellen voor Kerstmis kan t/m woensdag 20 december om 14u - bestellen voor Oudjaar kan t/m woensdag 27 december om 14u. 

We wensen iedereen nu al prettige feesten', besluit Jolien Arijs.

Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto