Heb je voor vanavond nog geen eten in huis en hou je wel van een verrassing? Download de app 'Too Good To Go' en reserveer een maaltijd.

Vanaf vandaag kan je een goedkope maaltijd afhalen in de cafetaria van campus Sint-Jozef. Zo wil het ziekenhuis mee de strijd aan gaan tegen voedselverspilling.

Sinds vandaag kan je een goedkope maaltijd afhalen in de cafetaria van campus Sint-Jozef. Het ziekenhuis werkt hiervoor samen met de organisatie 'Too Good To Go'.

Deze organisatie biedt een platform aan lokale handelaars om hun producten die overblijven aan het einde van de dag ter beschikking te stellen aan een klein prijsje.

Dus heb je voor vanavond nog geen eten in huis en je houdt wel van een verrassing? Download de app 'Too Good To Go' en reserveer een maaltijd. In de lijst van winkels in de regio Turnhout zal je AZ Turnhout campus Sint-Jozef zien staan.

Griet Braekmans, directeur facilitair departement: "Ons pakket kan bestaan uit voorverpakte maaltijden, pastasalades, broodjes en desserten.

Je kunt je maaltijdpakket afhalen tussen 16 en 17 uur op campus Sint-Jozef, in de cafetaria. Betalen doe je rechtstreeks via de app wanneer je je maaltijd reserveert. Een maaltijd van onze keuken kost 3 euro."

Twee goede doelen in één klap

Je helpt niet alleen de voedselverspilling tegen te gaan, maar je steunt door de aankoop van een maaltijdpakket in AZ Turnhout ook ineens ons partnerziekenhuis in Fataki in Congo.

Ons pakket kost in totaal 3 euro. Een deel gaat naar de organisatie 'Too Good To Go'. Het resterend bedrag wordt integraal gestort ten voordele van ons partnerziekenhuis in Congo.'