U bent hier

Barok and Roll in de Vitrine

Herentals
10.10.2018 - 21.09u
Door: Mark Jaspers

In de Vitrine van de Stedelijke Academie voor Beeldende Kunst kunt u de eerste tentoonstelling van het nieuwe academiejaar bezoeken. Onder de naam Barok and Roll toont de Stedelijke Academie voor Beeldende Kunst werken uit verschillende ateliers.

De vernissage vond vanavond plaats. Pascale Brandt, directrice, en Tom Liekens, lesgever schilderkunst, openden de tentoonstelling.  Geert Verbist van kunstgalerie Storm verzorgde de muzikale omlijsting.

De tentoonstelling is open tot zaterdag 1 december op maandag, dinsdag en woensdag van 13 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 13 uur. Tijdens de herfstvakantie is de Vitrine gesloten.

imageMeer nieuws

Gemeentebestuur koopt speelterrein Chiro Sluis

Mol 19.06.2019 - 12.19u reading time1min

De gemeenteraad heeft de aankoop van drie percelen gelegen achter de woningen Boerestraat 26 en 28, goedgekeurd. De percelen zijn in gebruik als speelterrein door Chiro Gorabos van Sluis en waren eigendom van private personen. Met de aankoop wil het gemeentebestuur de jeugdwerking op deze locatie verzekeren. De gemeente betaalt 26.125 euro voor de percelen, samen 52a25ca.

Meer info: dienst patrimonium en projecten, 014 33 08 35, landmeter@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto