U bent hier

Barok and Roll in de Vitrine

Herentals
10.10.2018 - 21.09u
Door: Mark Jaspers

In de Vitrine van de Stedelijke Academie voor Beeldende Kunst kunt u de eerste tentoonstelling van het nieuwe academiejaar bezoeken. Onder de naam Barok and Roll toont de Stedelijke Academie voor Beeldende Kunst werken uit verschillende ateliers.

De vernissage vond vanavond plaats. Pascale Brandt, directrice, en Tom Liekens, lesgever schilderkunst, openden de tentoonstelling.  Geert Verbist van kunstgalerie Storm verzorgde de muzikale omlijsting.

De tentoonstelling is open tot zaterdag 1 december op maandag, dinsdag en woensdag van 13 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 13 uur. Tijdens de herfstvakantie is de Vitrine gesloten.

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto