Tijdens het weekend van 14 en 15 Juli is iedereen ouder dan 16 welkom op de tweede editie van het Big Bounce Summerfestival op de Herentalsesteenweg 120 in Heist-op-den-Berg. Daar wordt de festivalwei Geert Laeremans voor het tweede jaar op rij in gereedheid gebracht om zo'n 2000 festivalgangers te ontvangen vanaf 14:00h. Verwacht je aan een gezellige setting met foodtrucks, springkastelen, hindernisbanen en de beste DJ's uit de streek.

Elk uur zullen er Wacky Races doorgaan over de hindernisbanen. Diegenen die het parcours als snelste kunnen overwinnen worden beloond met lekkere prijzen. Tussendoor kan er ook naar het WK voetbal gekeken worden.

Om 18h30 begint het Belgisch Kampioenschap reisje rond de wereld, inschrijven hiervoor is niet verplicht aangezien elke festivalganger op de wei automatisch mee deelneemt aan het Kampioenschap. DE VLOER IS LAVA.

Op zaterdag 14 juli kan iedereen ouder dan 16 jaar tussen 14:00 uur en 24:00 uur komen feesten en springen op beats van de beste partyDJ's. Een ticket kost je €8 in voorverkoop, €11 aan de kassa.

Een dag later, op zondag 15 juli is het de beurt aan de kinderen. Het kinderfestival vindt plaats tussen 11:00 uur en 18:00 uur. Hierop zijn alle gezinnen van groot Heist en omstreken welkom. Springende Kids betalen €5, Jeugdbewegingen €2 en al de rest €1.

De kinderen kunnen zich wagen aan de vele hindernisbanen en springkastelen terwijl de ouders kunnen relaxen op het terras en zich laten bekoren met een drankje of een hapje van een van de foodtrucks.

"Wij hebben onszelf echt rot geamuseerd op ons springkastelenfestival van verleden jaar," vertelt Kato Coppens van de organisatie, "Die ervaring zouden we heel graag willen delen met de rest van onze vrienden en iedereen die zin heeft om eens te komen kijken. Want het draait er bij ons om dat de mensen zich amuseren.".

Meer informatie over de optredens, de locatie en tickets kan je vinden op www.bigbounce.be. Het verdere verloop en communicatie over het festival kan je volgen op hun facebookpagina en website. Verder raden we aan om 14 en 15 juli vrij te houden, want er zal gefeest worden!