U bent hier

Bestuurder vlucht weg na botsing tegen verkeerslicht aan Olympiadelaan-Poederleeseweg - UPDATE

Herentals
22.10.2021 - 21.47u
Door: Herman Gezelle

Vrijdagavond rond 20.25 u  gebeurde in Herentals een bijzonder raar ongeval. Ter hoogte van De Repertoire aan kruispunt Olympiadelaan- Poederleeseweg knalde een wagen tegen een verkeerslicht. 

De bestuurder van de Land Rover -  en eventuele passagiers - vluchtte(n) weg nog voor politie Neteland ter plaatse was. De gecrashte wagen droeg een gepersonaliseerde kentekenplaat.

De reden van het vluchten weg van de locatie is nog onbekend.  Bij het ongeval was geen ander voertuig betrokken.  Op de plaats van de crash loopt een druk gebruikt fietspad.  

Update 03u : de eigenaar van de betrokken auto is een zakenman uit Poederlee. 

'Zaterdagvoormiddag heeft een man zich bij onze diensten gemeld, en die verklaarde de bestuurder van de gecrashte Land Rover te zijn', klinkt het bij politie Neteland. 'Betrokkene wordt nu verder verhoord.' Waarom de betreffende chauffeur besloot niet ter plaatse te blijven na het ongeval, is voorlopig nog niets bekend.'  Foto's J. Verwimp/NNieuws.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto