U bent hier

Bezige Bijtjes worden graag goed gezien

Westerlo
11.10.2018 - 09.34u
Door: Mark Jaspers

Glunderen deden ze, en blinken! Het oudercomité en de leerlingen van de gemeentelijke basisschool de Bezige Bijtjes in Voortkapel zijn zeer blij met de nieuwe fluohesjes die ze dankzij Keukens Van Lommel de hele winter lang kunnen aandoen om "goed gezien" naar school te komen.

"Verkeersveiligheid is belangrijk, dat zal iedereen beamen. Ouders, grootouders, leraren en ook de kinderen zelf willen met een gerust hart de weg van thuis naar school doen en terug.

Daarom hebben we als oudercomité een sponsor gezocht om voor iedereen een mooi fluohesje ter beschikking te stellen. We zijn dan ook heel blij met de samenwerking met Keukens Van Lommel. We zien onze kinderen immers niet alleen graag, we zien ze ook graag goed!" – Mieke Heylen, lid van het oudercomité.

Stefan Van Lommel: "Toen het oudercomité ons benaderde om hen te steunen bij de aankoop van de vestjes, hebben we geen moment getwijfeld. Door het toenemende verkeer, is de visibiliteit van onze kinderen geen overbodige luxe. Met heel veel plezier dragen we hier met Keukens Van Lommel aan bij."

"In onze school doen we vanalles om de verkeersveiligheid en verkeersvaardigheid van onze leerlingen te verhogen. We gaan onder andere op stap en leren over het verkeer, we voorzien behendigheidsparcours én we zetten sterk in op veilig van en naar school. Zo ook verplichten we het aandoen van het fluohesje op weg naar en van school in de periode tussen de herfst- en de paasvakantie.

Zo'n mooi initiatief waar er voor iedereen een fluohesje is, dat bovendien eigendom van de school blijft zodat we jaar na jaar de zichtbaarheid van iedereen kunnen versterken, is dan ook top!" – Siegfried Helsen, directeur basisschool Bezige Bijtjes

Als u in november door Voortkapel stapt, fietst of rijdt voor en na schooltijd zal u er niet meer naast kunnen kijken. De fluo Bezige Bijtjes zullen dan wemelen door het straatbeeld.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto