U bent hier

Blok Security en Blok Projects verhuisd naar ruim pand op Herenthoutseweg

Herentals | Vlaanderen
16.01.2016 - 17.15u
Door: Herman Gezelle

Blok Security en Projects blijven groeien.  Het gespecialieerd bedrijf van zaakvoerder  Marino Bernardon heeft zijn vestiging aan de Rode Kruisstraat ingeruild voor een opvallend ruim pand buiten de Ringlaan op de Herenthoutseweg 145. Daar is niet alleen extra parking voor de deur, maar ook meer visibiliteit én een grotere showroom met bureauruimtes.

'Het begon allemaal met het bijmaken van sleutels', weet dynamische  ondernemer Marino Bernardon. 'Mensen vroegen eerst achter sloten, deuren en ramen. Ons gamma breidde continu uit.'

Vandaag levert Blok zowel kluizen en brandkasten, traliewerk, rolluiken, zonnewering, terrasoverkappingen en sectionaalpoorten. Maar ook, en dit is nieuw, installeert het Blok-team zorgproducten Secucare met o.a. modulaire drempelsystemen, klapbeugels, stoelzitjes en anti-slip producten voor 50+-ers en personen met een handicap, voor een veiliger thuis.

Ook installeert Blok Multifilm zonwering voor optimale lichtwering en warmtewering.  Multifilm zonwering is een binnen-zonwering die net zo goed werkt als een buiten zonwering.

Multi merken topkwaliteit
Blok werkt samen met de bekendste leveranciers in de sector maar profileert zich nadrukkelijk als een multi merken installateur. 'Zo bieden we een compleet gamma aan, van prijsbewust naar top en design', aldus Marino. In de 500m2 ruime showroom krijg je een aantal voorbeelden en demo's te zien. Daarnaast zijn er nog 250m2 bureauruimte en 180m2 stockage in de kelder.

Blok huist nu in een pand waar vroeger een bakkerij en een vestiging van Fruitmarkt Cools waren ondergebracht. Het nam zo'n 5 maanden in beslag om dat te verbouwen. De verhuizing ging gepaard met de aanwerving van een nieuwe commerciële medewerker voor de buitendienst.

Naast het pand bouwt Blok Projects nog een zomerterras met demo's van verschillende terrasoverkappingen.

In maart volgt nog een niet te missen Opendagen-weekend vol primeurs en verrassingen.

De activiteiten werden uitgesplitst in Blok Security – alles wat met beveiliging heeft te maken – en Blok Projects, de overige. Blok heeft 11 vaste medewerkers in dienst.

Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto