Met een bal populaire wordt op zaterdagavond 1 september 2018 de jubileumeditie van het Boerkesfeest in Onze-Lieve-Vrouw Olen afgetrapt. Het pleintje rondom het Boerke wordt sfeervol verlicht en gehuld in een 50's sfeer. Radio Tennessee doet Johnny Cash herleven en verschillende vuuracts zorgen voor een uniek kader.

Op zondag 2 september 2018 viert het Boerke zijn jubileumeditie met het beste uit 9 jaar Boerkesfeest. Geniet voor de allerlaatste keer van dit uniek Kempens dorpsfeest en waai de vakantie uit met een namiddag vol leute en vertier!

Op zondag zorgen de folkgroepen De Drie Koningen, Vaaf Man en Zakdoek de ganse namiddag voor de nodige ambiance. Geniet van een spectaculaire vogelshow of bewonder en lach met de meer dan 15 straattheater acts van Cie De Vleesklak, Circus Plusminus,

De Kleinste Mobiele Cocktailbar of een authentiek Jan Klaasen poppenkasttheater. En wat komen die 2 rare gebroeders Volkov uit Rusland in Olen zoeken?

Laat je toekomst voorspellen bij een waarzegster of je baard scheren bij barbier Albert. Vaar op wilde zeeen met de unieke bootjesmolen, vlieg door de lucht met een zweefmolen, race met een echte zeepkist of waan je ridder of prinses op de prachtige Lancelotmolen. Dit en nog veel meer kan je beleven op het Boerkesfeest!

Zoals bij de meeste 'Olen Zomert'-activiteiten is de toegang gratis. Voor de attracties, eten en drinken wissel je je euro's in tegen origineel 'boerkesgeld'. Kom tijdig als je een goed plekje wil!

Het Boerke Swingt – zaterdag 1 september vanaf 18u30 Het Boerkesfeest – zondag 2 september vanaf 12u00 tot 19u00