U bent hier

Bouwfirma deelt horecabons uit in zoektocht naar technisch personeel

Kasterlee | Kempen regio | Turnhout regio
27.04.2021 - 21.40u
Door: Mark Jaspers

DR technieken bv uit Tielen evolueerde van enkel elektrische installaties naar een volwassen service bedrijf voor alle technieken in de bouwsector. Die evolutie blijkt vandaag bijzonder in de smaak te vallen met als gevolg de explosieve groei van deze multifunctionele bouwonderneming.

Voor particuliere klanten is het bouwproces een flinke uitdaging en is één aanspreekpunt voor alle technieken een manier van ontzorgen. "Maar projectontwikkelaars en bouwfirma's vinden ook steeds vaker de weg naar ons" getuigt zaakvoerder Rob Dillen. "Vandaag is echter het vinden van extra technisch personeel onze grootste uitdaging."

Prestigieuze projecten volgen zich op

De groei bracht recent meer dan één prestigieus project met zich mee. Zoals dat bij BOA interior horen we van zaakvoerder Roman Willems. "Na een eerdere samenwerking vertrouwden wij de installatie van een mega zonne-installatie van 260 panelen of meer dan 96 KWH toe aan DR.

Met de slimme sturing die ze voorzien hebben blijft dit een interessante investering zelfs in tijden van de niet-terugdraaiende teller." Via enkele duurzame partnerships is afgelopen week ook het nieuwe Intersoc hotel in het Oostenrijkse Bad Hofgastein opgeleverd door het team van DR.

Investeren in de toekomst is investeren in mensen

De opbrengst van de groei wordt geïnvesteerd in de verdere uitbouw van het bedrijf zoals het vernieuwen van het volledige wagenpark en de bouw van nieuwe kantoren en werkplaats in de KMO-zone Kemelbeek in Tielen.

De recente aanwerving van een projectleider moet helpen om de sterke groei te coördineren. "Goed personeel is van onschatbare waarde" zegt An van Looy, de vrouw van Rob die tegenwoordig ook voltijds meewerkt in de zaak. "We maken er een punt van dat ons personeel enkel het beste materiaal ter beschikking heeft en investeren ook in opleidingen zowel intern als extern.

Dat is nodig om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologie van alle technieken en zo blijft het boeiend voor onze gasten. De inzet die we dagelijks bij hen zien en weinig personeelsverloop is voor ons de bevestiging dat ook die investeringen opbrengen."

Horecabons als wapen om openstaande vacatures in te vullen

De traditionele methodes zijn onvoldoende gebleken om de vacatures in te vullen. De aankomende heropening van de horeca inspireerde hun voor een nieuwe wervingscampagne. Iedereen die mee helpt in de zoektocht naar personeel door de vacature te delen maakt kans op een horecabon van enkele lokale ondernemers.

"Op die manier kunnen we iets doen voor een sector die het moeilijk heeft en tegelijk verspreiden we onze boodschap in onze regio." Rob en An trakteren met veel plezier degenen die hen op die manier helpen om nog verder te groeien. https://robdillen.be/jobs

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto