U bent hier

Campus De Vesten levert podiumtafel voor Heistse Pijl

Heist op den Berg | Herentals | Kempen regio
31.05.2017 - 13.12u
Door: Herman Gezelle

Voor het 2e jaar op rij hebben leerlingen van diverse technische afdelingen van Campus De Vesten een podiumtafel geproduceerd voor de Heiste Pijl.
In het vak technisch tekenen wordt al jaren met 3D tekenpakketten gewerkt. Het biedt de mogelijkheid een realistisch beeld te krijgen van een technisch product.

Tom Vandonick, campusdirecteur De Vesten Herentals : 'Onze leerkrachten leggen steeds de lat hoog en zoeken steeds naar uitdagende projecten. Omdat in 2016 de wedstrijd voor het eerst in Turnhout startte, en ook daar de algemene zetel van onze scholengroep gelegen is, leek het evident dat we hier een project aan koppelden.

Alle prominente renners tekenden de tafel en samen met het opmerkelijke design werd de tafel een gegeerd hebbeding.

Ook dit jaar werd door de organisatie opnieuw de vraag gesteld om een tafel te leveren. Na een ideeënronde en de ontwerpfase werd er een designtafel geproduceerd. Door de ideeën van de leerlingen te koppelen aan de verplichte eindtermen hebben de leerlingen een leuke en leerzame tijd gekend met een prachtig eindresultaat,' besluit Tom Vandonick, campusdirecteur.  (pp)

 

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto