U bent hier

Cc 't Schaliken : seizoen 2021-2022 onzeker?

Herentals
04.05.2020 - 18.20u
Door: Mark Jaspers

In deze onzekere tijden is het niet gemakkelijk om naar de toekomst te kijken, maar 't Schaliken gaat er toch van uit dat het seizoen 2020-2021 kan doorgaan.

'Mocht de Veiligheidsraad in juni iets anders beslissen, dan informeren we u', klinkt het bij 't Schaliken. 'Uiteraard bekijken we hoe we alle activiteiten veilig kunnen laten doorgaan.

Cultuurcentrum 't Schaliken presenteert  volgend seizoen een programma vol humor, theater, muziek, ...  Het programma vindt u vanaf 9 mei op www.schaliken.be.

De seizoensbrochure valt vanaf 2 juni in de bussen. De ticketverkoop start op woensdag 24 juni om 20 uur. U kunt dan online tickets bestellen. Vanaf dinsdag 30 juni 2019 om 9 uur kunt u ook tickets bestellen via de telefoon, mail of aan de balie.

Als u de laatste drie seizoenen een ticket bij cultuurcentrum 't Schaliken kocht, ontvangt u de brochure met het programma.'

Afwachten hoe de coronacrisis verder verloopt...

Foto A. Leys/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals 26.01.2021 - 17.06u reading time7min

Gratis kaartjes voor uw coronahelden

Wilt u uw coronaheld(en) bedanken met een origineel wenskaartje? Vraag dan een gratis pakketje van vier kaartjes aan via www.herentals.be/coronahelden of haal het op bij · de dienst toerisme (Grote Markt 35) · de KringKruidenier (Lierseweg 132) · de bibliotheek in Herentals (Gildelaan 13) · de bibliotheek in Noorderwijk (Ring 26).

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto