U bent hier

Cock à Véro: heerlijke cocktails uit het busje

Kasterlee
09.10.2015 - 15.05u
Door: Peter Caers

Het ondernemerschap zit Véronique Beyens in het bloed. Nog niet zolang geleden hield Véronique Cock à Véro boven het doopvont. Het organiseren van cocktailworkshops, initieel bedoeld als kleinschalig project, groeide al snel uit tot een bloeiende zaak.

Naast de organisatie van cocktailworkshops voor groot en klein in haar cottage-cocktailhuisje, kwam er steeds meer vraag naar Véro's cocktails en mocktails. Ondertussen is ze een veelgevraagde gast voor het shaken van cocktails en mocktails op verplaatsing en bouwde een ze een onmiskenbare reputatie op met haar mobiele cocktailbar.

Véronique blijft gin tonics, cocktails en mocktails heruitvinden naar ieders smaak en goesting. Kwaliteit is haar handelsmerk. Niet toevallig dat ze deze zomer gevraagd werd om last minute de cocktail te shaken voor het unieke optreden van 2 Fabiola -in originele bezetting- ft. Loredana tijdens Vlaanderen Muziekland.

Cocktailbusje

Vanaf 11 oktober '15 pakt Cock à Véro uit met een cocktailbusje en laat daarmee een nieuwe wind waaien door het foodtrucklandschap.

Naast haar mobiele cocktailbar, kleurt Véronique Beyens binnenkort feesten, opendeurdagen, braderijen, festivals e.a. met haar uniek en origineel cocktailbusje. Cocktails allerhande ter plaatse gemaakt en geserveerd vanuit haar authentieke retro cocktailtruck.

Niet alleen haar cocktailbusje is uniek en origineel, Cock à Véro is het toonbeeld van puur ondernemerschap, vindingrijkheid en groeien vanuit authenticiteit.

Maak kennis met het originele retro cocktailbusje van Cock à Véro en puur Kempisch ondernemingsschap. We nodigen je graag uit op zondag 11 oktober '15 vanaf 15u00 om een eerste glas te heffen op het busje!

Plaats van gebeuren: Cock à Véro, Pastorijstraat 59, 2460 Kasterlee.  Alle info bij:  Véronique Beyens: Tel: 014 75 58 28, GSM: 0476 22 56 44,  cockavero@telenet.be

Surf zeker ook naar de website:
www.cockavero.be

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto