U bent hier

Crisiscentrum verbiedt publiek bij vriendenmatchen o.a. Zwarte Leeuw-Royal Antwerp FC (beloften)

Kempen regio | Nationaal | Neteland | Provincie Antwerpen | Vlaanderen
25.07.2020 - 17.44u
Door: Herman Gezelle

Het crisiscentrum van de provincie Antwerpen heeft vanmiddag publiek verboden bij de vriendenmatch in de aanloop naar het nieuwe seizoen tussen Zwarte Leeuw Rijkevorsel en de beloften van Royal Antwerp FC.

Voor die match worden veel supporters verwacht omdat 'stervoetballer' Lamkel Zé meespeelt. De vrees bestaat dat er meer dan de toegelaten 400 supporters zouden opdagen. Bij een eerdere match tegen Hoogstraten VV bleek al dat Zé, ook al is hij 'gedagradeerd' tot beloftespeler, veel toeschouwers lokt.

Ook Heikant-Heist zonder supporters

Andere voetbalclubs beslissen intussen zelf of in overleg met de burgemeester om achter gesloten deuren te spelen. Dat geldt ook voor de match Heikant-Heist gepland voor volgende woensdag. (pp)

imageMeer nieuws

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals 26.01.2021 - 17.06u reading time7min

Gratis kaartjes voor uw coronahelden

Wilt u uw coronaheld(en) bedanken met een origineel wenskaartje? Vraag dan een gratis pakketje van vier kaartjes aan via www.herentals.be/coronahelden of haal het op bij · de dienst toerisme (Grote Markt 35) · de KringKruidenier (Lierseweg 132) · de bibliotheek in Herentals (Gildelaan 13) · de bibliotheek in Noorderwijk (Ring 26).

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto