U bent hier

Cyclingforautism2016 met knappe Dinner-and-Dance

Herentals | Neteland
22.10.2016 - 10.06u
Door: Peter Caers

Vrijdagavond liep het prachtige Daemshof in Noorderwijk gezellig vol voor de 1e Dinner and Dance van Cyclingforautism2016.

Dankzij de bijzondere steun van Wilfried, de uitbater van het Daemshof, hun personeel, leveranciers El Boracho Wines, Agora Culinair nv, Delidis, Hanos NV, La Buena Vida CV, Metro Cash & Carry en dj Geert Matthieu konden de 120 aanwezigen genieten van een gastronomische avond.  Alles gebeurde in een keigezellige sfeer én voor het goede doel.

Opbrengst 2.400 euro

Dankzij de inspanningen van al deze mensen kon er 1.200 euro overgeschreven worden aan de Vlaamse Vereniging Autisme   Ook zanger muzikant Bart Buls en Noppe Boudry  steunden deze avond door een gratis performance te geven.

Minister Jo Vandeurzen (CD&V) kon niet aanwezig zijn en liet een persoonlijke videoboodschap bezorgen. Tussen 24u en 1u ging de ginbar open waar de overheerlijke nieuwe Kastelse PIT-gin van El Boracho Wines van Wilfried Van Gorp werd aangeboden. Per gin-tonic stond Wilfried een deel af als sponsoring.

Last but not least was er nog een speech van Hans Van Kasteren van Asbest Partners Belgie. Hans steunt dit project al van in het begin en kondigde aan dat hij samen met zijn bedrijf Asbest Partners Belgie het bedrag van 1.200 euro gaat verdubbelen.

Enorm dankbaar

De  initiatiefnemer van Cyclingforautism2016, Steven Van den Heuvel, is al deze mensen super dankbaar voor hun inspanningen om dit project te steunen. Hij benadrukt dat al de bedragen bestemd zijn voor de Vlaamse Vereniging Autisme.  Steven: "We kunnen ook al aankondigen dat deze Dinner-and-dance volgend jaar terug plaats zal vinden. Speciale dank aan Hans Van Kasteren van Asbest Partners België die het ingezamelde bedrag verdubbelt".

Foto's: Marcel Nelis/Nnieuws.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto