Sinds enkele maanden hanteren wij verlaagde drankprijzen waardoor deze niet duurder zijn dan in een doorsnee café (frisdrank = €2) en tevens kan je als lid steeds gratis binnen voor 23u.

Omdat opgeven ook niet in onze woordenboek staat zijn wij volop bezig om zowel de zomer als het najaar vol te plannen met allerlei superleuke activiteiten.

GRATIS BUSDIENST VANAF ZATERDAG 6 JULI

Vanaf zaterdag 6 juli legt Highstreet wekelijks op zaterdag een busdienst in voor mensen uit de regio Turnhout, Vosselaar, Merksplas, Beerse en Rijkevorsel!  Zij kunnen op diverse plaatsen opstappen en worden nadien daar ook weer terug afgezet voor slechts 10 euro per persoon, inkomprijs inbegrepen.. 

HI-BEACH (strandterras buiten) In juli, augustus en september

Vanaf zondag 7 en maandag 8 juli openen wij ons strandterras (meer dan 400m²) buiten op de parking van Highstreet.  Heel de parking wordt omgetoverd tot strand met een strandbar, lounge zitjes en een hele zomerse atmosfeer. Hi-Beach zal de hele zomer geopend zijn op zaterdag, zondag en maandag vanaf 14u tot 22u.  Hier bieden wij allerhande zomerse cocktails en tapas aan.  Toegang is voor iedereen gratis!

STEVIGE PLANNING VOOR HET NAJAAR

Met artiesten als Yellow Claw, The Flexican, Vato Gonzalez, Party Squad, Sjaak, LaFuente, Zatox en nog veel meer kan ook het najaar in Highstreet niet meer stuk!  Volg ons op facebook of op www.highstreet.be om op de hoogte te blijven van al onze komende evenementen.