A Dog's World, de nieuwe gedragschool voor honden aan de Vrijheidsstraat 11 in Grobbendonk kan je niet vergelijken met een traditionele hondenschool. De afgelopen 10 jaarr is er enorm veel ontdekt over deze viervoeters. 

Eliane Ven van A Dog's World : 'Bij gegevens die werden verzameld door middel van wetenschappelijke studies, was het opmerkelijk dat veel van deze informatie maar druppelsgewijs geraakt daar waar ze nodig is, namelijk bij de mensen die honden hebben.
Er is in het algemeen nog veel te weinig gekend over het recent ontdekte gedrag van de hond, bij zij die met dieren van andere werken.

Alsook over de "taal van de hond". Helaas worden vele hondeneigenaars nog te dikwijls op het verkeerde spoor gezet.  

En zo is A Dog's World ontstaan, uit liefde en respect voor onze geweldige trouwe vriend. We streven naar een goede relatie en communicatie tussen de 2- en 4-voeters.
Om het stress niveau, eventuele onzekerheid of angst van de hond te beperken, wordt er enkel op een positieve en ontspannen manier les gegeven. Zowel indoor als outdoor.

We richten ons ook meer naar de dagelijkse omgang. Zoals op een rustige en aangename manier met de hond kunnen gaan wandelen, ipv halverwege de wandeling een schouder die uit de kom is getrokken. Dan dat de hond een mooie zit voor kan
Ook voor de jongsten is er een zeer pupvriendelijk speel- en aangenaam leerproject opgericht indoor & outdoor', besluit Eliane Ven.

Hulp bij gedragsproblemen :
Angst - Agressie - Blaffen - Onzekerheid - Uitvallen naar andere honden....
Indoor speeltuin en ontdekkingsparcours  - 10% korting op een lespakket bij inschrijving tijdens de maand oktober :

A Dog's World /The Doggy Shop, Vrijheidsstraat 11, Grobbendonk binnenkort is de website online  www.adogsworld.be - 0492-945392.  Foto's Guy Verellen / NNieuws