U bent hier

Eder bezorgt Portugal Europese titel en delirium : 1-0

Internationaal
10.07.2016 - 23.37u
Door: Peter Caers

Portugal is Europees kampioen. In een spannende finale zonder echt goed voetbal zorgden beiden doelmannen er voor dat het 0-0 bleef na 90' voetballen. Payet had al in het begin van de wedstrijd met een schijnbaar onschuldige kniestoot Ronaldo uit de wedstrijd getrapt. Ronaldo probeerde nog, maar moest toch gewisseld worden.

Vooral in de tweede helft kregen de Fransen prima kansen maar de Portugese doelman pakte ze allemaal. Of Griezmann miste ze. Vlak voor affluiten belandde een bal van Frankrijk nog tegen de paal.

Ronaldo kwam nog voor de verlengingen zijn ploegmaats persoonlijk een hart onder de riem steken. Even zat hij op de bank maar hij begon gewoon mee te coachen.

In de verlengingen scoorde de voor Portugal ingevallen Eder.

Frankrijk in zak en as.

foto's: PhotoNews/sponsored by H-Estate Herentals

imageMeer nieuws

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals 26.01.2021 - 17.06u reading time7min

Gratis kaartjes voor uw coronahelden

Wilt u uw coronaheld(en) bedanken met een origineel wenskaartje? Vraag dan een gratis pakketje van vier kaartjes aan via www.herentals.be/coronahelden of haal het op bij · de dienst toerisme (Grote Markt 35) · de KringKruidenier (Lierseweg 132) · de bibliotheek in Herentals (Gildelaan 13) · de bibliotheek in Noorderwijk (Ring 26).

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto