U bent hier

ETION : 'Wilms Schaduwmeesters Meerhout wint Kempenaar 2021'

Herentals | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
15.10.2021 - 11.32u
Door: Herman Gezelle

Gisteravond werd in het Art Center Hugo Voeten in Herentals gestemd voor de ETION Kempenaar 2021, de trofee die ondernemersforum ETION jaarlijks uitreikt aan een bedrijf dat de Kempen de laatste jaren op een duurzame manier op de kaart zette.

De prijs ging dit jaar naar de Schaduwmeesters van Wilms uit Meerhout.

'Ondernemen op een waardengerichte manier met oog voor succes op lange termijn. Focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving.

Dat zijn de voornaamste kwaliteiten die ETION zoekt in de Kempenaar.

Wilms moest het opnemen tegen: IT-bedrijf Netropolix uit Geel en boorbedrijf Smet Group uit Dessel. Bij Wilms creëren ze al sinds 1975 schaduwtoepassingen die uitblinken in functionaliteit, design en gebruiksgemak.

Passie, vakmanschap en fierheid op je werk zijn bij Wilms de belangrijkste kwaliteitsbarometers. 90% van de 180 medewerkers is afkomstig uit de onmiddellijke omgeving.

Ervaren collega's dragen hun kennis over aan jonge medewerkers. Kennis die niet enkel het technische aspect van de job bevat, maar ook het typische DNA van Wilms. Het DNA dat van alle medewerkers echte Schaduwmeesters maakt.

Bijna 4.000 ondernemers en supporters brachten verspreid over drie ronden hun stem uit. Na de stemmen van de jury en de online stemronde, kwam Wilms gisterenavond na de live voting als winnaar uit de bus.

Tina Ermgodts mocht de trofee in ontvangst nemen uit handen van Jan Robrechts, CEO van Lavetan, het laboratorium dat in 2019 de prijs in de wacht wist te slepen.'  Foto's IC Photography/NNieuws.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto