De Herentalse Spiegelfeesten, een organisatie van Homahe, duren dit jaar 5 in plaats van 4 dagen. De organisatoren kregen daarvoor de toelating van het stadsbestuur en strikten voor de 5e dag Paul Michiels, Polle Pap voor de vrienden, live on stage.

De vier andere dagen van de Spiegelfeesten bieden voor elk wat wils.

Afterworkparty

Op donderdag 9 maart wordt er gestart met een Afterwork Party met DJ Marc  Van Rooy en DJ Sven De Leijer. Van 19 tot 01u (kaarten 12 en 15 euro).

Glamour Night

Op vrijdag 10 maart is er de Glamour Night van 19 tot 01u met Hed Kandi Live. De internationale Hed Kandi Dj's bezorgen je een avond om nooit te vergeten. Ibiza ligt op vrijdag 10 maart even in Herentals. (kaarten 15 en €20).

Mirror Party

Zaterdag 11 maart mag de jeugd uit het Neteland 'loss gehen' op de Mirror Party. Van 21u tot 3u geven Dassie en Abriaan, Mavalo, Hector Villa, Leon Mills en TND!. (kaarten 10 en 12 euro).

Bal Populaire

Op zondag 12 maart is er van 12 tot 22u het Bal Populaire met De Witte Stilte, Hanz Duval (18u) en Discobal Marginal (kaarten 5 euro).

Paul Michiels

Maandagavond 13 maart concerteert Paul Michiels live on stage. Aanvang 20u, kaarten 15 euro, 20 euro aan de kassa.

Je kan nu al combitickets aan 45 euro voor 5 dagen voor de vijfdaagse Spiegelfeesten bestellen bij de deelnemende horecazaken.