U bent hier

Felle wind, regenvlagen en koude houden meeste mensen thuis van Herentalse kerstmarkt : afgelast

Herentals
10.12.2017 - 17.45u
Door: Mark Jaspers

Update 17.30u : de kerstmarkt in Herentals is afgelast omwille van veiligheidsredenen wegens felle wind.  De standhouders zijn erg boos.  Burgemeester Jan Bertels (Sp.a) nam deze beslissing uit veiligheidsoverwegingen.

Op deze vanochtend besneeuwde en nadien verregende zondag had de jaarlijkse kerstmarkt in Herentals plaats voor erg weinig publiek.  Het zou echter dé gelegenheid geweest zijn voor de diverse verenigingen om hun clubkas te spijzen door verkoop van drank en hapjes, hot-dogs en veel meer.

Helaas zal de winst dit jaar aan de erg magere kant liggen, want de meeste mensen verkozen om ergens naar een shopping-center te rijden of lekker thuis te blijven.

Onze redactie ging de geur van hamburgers en jenever opsnuiven en zag dat, waar er vuurtjes en paraplu's stonden, er een beetje volk aan het genieten was.

Sommige standjes, tentjes en tafels moesten de standhouders met zijn allen vasthouden door de felle wind- en regenvlagen.

De kerst-dj stond heel eenzaam op zijn podium...

Kerstmarkt Mol afgelast

Het gemeentebestuur van Mol en de hulpdiensten hadden hun kerstmarkt vanmorgen al laten stilleggen wegens de erg slechte weersvoorspellingen met storm.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto