'Fietsen met smaak' is ondertussen een gevestigde culinaire fietsroute. Dit jaar fiets en geniet je over de Kempengrenzen van Kasterlee en Oud-Turnhout, met een nieuwe formule aangepast aan de coronamaatregelen.

Je fietst ongeveer 57,5 kilometer langs het fietsnetwerk, via rustige landelijke wegen, mooie natuurdomeinen en prachtige vergezichten.

Is de route te lang? Geen probleem, inkorten is mogelijk!

Door de coronacrisis verandert de formule dit jaar: je kan nu in één brasserie terecht voor een driegangenmenu. Je hebt de keuze uit maar liefst vijf eetzaken.

Op voorhand reserveren is verplicht via Toerisme Kasterlee of Toerisme Oud-Turnhout. De kostprijs per persoon bedraagt 35 euro (inclusief fietsplan, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert).

"Dit jaar zullen veel Belgen hun vakantie doorbrengen in eigen land. Deze fietstocht is dan een uitgelezen kans om te genieten van de prachtige landschappen van de Slapende Reus en de natuurreservaten 'De Tikkebroeken' en 'Landschap De Liereman'", zegt burgemeester van Kasterlee, Ward Kennes.

"We zijn sowieso blij dat we terug kunnen genieten. Ik ga zeker zelf deze gezellige culinaire fietstocht doen. Fiets je mee?" zegt schepen van Toerisme Oud-Turnhout, Paul Paeleman.

Toerisme Kasterlee - Markt 42 - 2460 Kasterlee
Tel. 014 84 85 19 - toerisme@kasterlee.be - www.visitkasterlee.be

Toerisme Oud-Turnhout - Kerkstraat 46 - 2360 Oud-Turnhout
Tel. 014 47 94 94 - toerisme@oud-turnhout.be - www.toerismeoud-turnhout.be