Kasterlee en Turnhout hebben de handen in mekaar geslagen voor een vernieuwde versie van de culinaire fietsroute. De nieuwe editie wordt naar buiten gebracht onder de naam ‘Fietsen met smaak’. Goed voor een ontspannende fietstocht langs het fietsnetwerk door Turnhout en Kasterlee gecombineerd met lekker eten.

Er was al lange tijd ‘goesting’ bij de twee toeristische infokantoren om eens met elkaar samen te werken. Het uitdenken van een culinaire fietsroute bleek de ideale start te zijn. Tijdens de fietstocht van ongeveer 50 kilometer kan er genoten en geproefd worden van de omgeving. Het startpunt kan zelf bepaald worden net zoals waar het aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht genomen wordt. Met het goede weer van de afgelopen weekends en wat er nog aan zit te komen, hebt u meteen een leuke activiteit.

Praktische informatie

De tocht kan nog elke dag tot en met 30 september 2014 gedaan worden. De kostprijs per persoon bedraagt 35 euro (inclusief aperitief met amuse, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert). Dranken zijn niet in de prijs inbegrepen en worden ter plaatse betaald. Kinderen die het menu niet wensen, bestellen à la carte en betalen het gerecht ter plaatse. Groepen vanaf 6 personen moeten minimum drie werkdagen op voorhand reserveren bij Toerisme Kasterlee via 014 84 85 19 of toerisme@kasterlee.be of bij Toerisme & UiT Turnhout op het nummer 014 44 33 55 of via mail naar toerisme@turnhout.be. De brochure met de bijhorende bonnen is te koop bij Toerisme Kasterlee (Markt 13) en bij Toerisme & UiT Turnhout (Grote Markt 44).