U bent hier

Foodtrucks volgen dit weekend de Vuurtoren in Westerlo

Westerlo
20.04.2016 - 00.03u
Door: Peter Caers

Volgend weekend staan op vrijdag, zaterdag en zondag op het grasveld voor het gemeentehuis van Westerlo een 27 foodrucks opgesteld rond de foodtruck-vuurtoren. Drie dagen lang kan je ter gelegenheid van de opening van het toeristisch seizoen in Westerlo in het kasteelpark genieten van food en live muziek.

Jonge en ervaren foodmeesters serveren je creatieve streetfood uit o.a.Libanon, China, ... Er is bbq, er zijn zoete en familierecepten, ...

Live Muziek

Tijdens het proeven van de streetfood kan je ook genieten van live muziek. De organisatoren kondigen muziek aan van Little Kim & The Alley Apple 3, Pino Baresi, High Five, Bart Buls en High Voltage.

Toegang: vrijdag van 18 tot 24u, zaterdag van 12 tot 24u en zondag van 12 tot 22u. Er is natuurlijk gedacht beschutting tegen de aprilse grillen.

Alle info: www.toerismewesterlo.be, www.streetchefs.be

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto