Frame21 laat vanaf vandaag bewoners werken en leven in een oude garage.  Een beleving die je enkel in New York,Tokio, London of LA kan ervaren. Grote glaspartijen, open ruimtes, een aangename sfeer, gastronomia italiana, rilassarsi...

Wie één van de filialen van Frame21 binnenstapt, merkt het meteen: dit bedrijvencentrum is dé ideale werkomgeving voor de "work hard, play hard"-generatie.

Om dat "play hard"-element nog beter in de verf te zetten, opende het Herentalse filiaal donderdagavond 'The Garage'.  Zo'n 300 gasten kwamen genieten.

In dit urban city concept kunnen moderne ondernemers en werknemers productief werken én volledig tot rust komen. Ze genieten er van een Italiaanse koffie of heerlijke snack, en krijgen tal van praktische opties met een flexibel lidmaatschap.

Werken in een oude garage

Steeds meer bedrijven willen inspelen op het groeiende fileleed. "Terwijl sommige medewerkers urenlang in de file staan, laten wij anderen werken en ontspannen in onze retro-garage", vertelt Nicolaas Geenen van Frame21.

'Het Herentalse bedrijvencentrum opent vandaag de deuren van 'The Garage', een vernieuwend flexwerk-concept naast de E313. Hier kunnen ondernemers voor een paar uur, een halve of volledige dag werken in een aangename sfeer.

"Samen met Drisag, als leverancier van het kantoorinterieur, toverden we de de oude showroom van Mercedes om tot een innovatieve werkplek." "Terwijl sommige medewerkers urenlang in de file staan, laten wij anderen efficiënt werken én ontspannen in een retro-garage."

Een nieuwe ruimte voor ontspanning

"We luisteren constant naar de meningen van onze members, en vragen zelf ook naar hun feedback", vertelt Geenen. "De vraag naar een ontspanningsruimte, waar mensen terechtkunnen voor eten en drinken, komt geregeld terug naar boven.

The Garage is het perfecte antwoord op die vraag, want naast werkruimte is er ook ruimte voor ontspanning", gaat hij verder. Werken was nog nooit zo uniek en efficiënt.

Daarbovenop pakt The Garage uit met een wereldprimeur. Members van Frame21 kunnen namelijk terecht in 's werelds allereerste Casa Boretti, met een eigen Caffè én Live Cucina. Deze open keuken is volledig ingericht met Boretti-toestellen, zodat ieder lid van de groeiende community kan genieten van een Italiaanse koffie, ontbijtmogelijkheden en een dagverse italiaans getinte lunch.

Exponentiële groei

Ondertussen werken meer dan 70 bedrijven en freelancers in Frame21 Herentals, en dat aantal blijft stijgen. "Om die groei te ondersteunen, openden we onlangs een tweede filiaal in Roosendaal", aldus Geenen. "Onze werkplekken zijn niet zomaar vierkante meters. Ze maken deel uit van een community. Leden van die community kunnen deelnemen aan informele en sociale events, zoals onze Social Club."

Nicolaas Geenen ziet de toekomst rooskleurig in: "Onze vestigingen in Roosendaal en Herentals lopen stilaan voller en voller. Hoewel The Garage meer flexibele werkplekken met zich meebrengt, zijn we toch op zoek naar extra ruimte. "Sterker zelfs: tegen 2021 willen we uitbreiden naar 20 businesscenters, met onze huidige vestigingen als flagship store", besluit Geenen. (LC/NN)