U bent hier

Freinetschool De Vlindertuin houdt online veiling

Lille
02.12.2020 - 16.53u
Door: Mark Jaspers

Om het spaarpotje voor het toekomstige kamp te vullen, organiseert De Vlindertuin een online veiling van kwaliteitsvolle tweedehandsartikelen.
Met z'n allen op kamp, het is een Vlindertuintraditie die ver terug gaat.

De voordelen voor het groepsgevoel en de band tussen leerkrachten en leerlingen, en tussen de kinderen onderling zijn niet te ontkennen.

Op kamp gaan kost uiteraard ook geld. Tot vorig jaar trachtte de school de rekening voor de ouders wat te drukken met de inkomsten van de jaarlijkse quiz. In coronatijden is dat jammer genoeg geen optie.

Daarom organiseert De Vlindertuin van woensdag 9 tot en met vrijdag 11 december een online veiling op de Facebookpagina van de school (Freinetschool De Vlindertuin).

Als groene school die duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, werd bewust gekozen voor kwaliteitsvolle tweedehandsartikelen.

De te veilen items gaan vooraf al online zodat geïnteresseerden al een kijkje kunnen nemen in het brede assortiment. In de veilingmappen vind je alle nodige info terug om een bod te kunnen doen.

Ben je nog op zoek naar een tof cadeau voor onder de kerstboom? Of naar een geschenkje voor jezelf? Neem dan zeker een kijkje? De opbrengst gaat integraal naar het kamp van volgend schooljaar.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto