U bent hier

Gezellige Lenteshopping in Keizerstede - extra foto's

Herentals | Neteland
06.04.2019 - 22.49u
Door: Mark Jaspers

De verzamelde handelaars van Thals vzw presenteren hun Lenteshopping. Vandaag was de eerste dag onder een nog slap voorjaarszonnetje, maar onder grote publieke belangstelling.  Zondag volgde dag met echt top lenteweer.

Sinds vorig jaar wordt er uitgepakt met modeshows op stijlvolle catwalks in de verkeersvrije Zandstraat. Van daaruit kunnen de bezoekers heel snel in de winkel duiken om het kledingstuk of accessoire dat hen bekoorde, te vinden.

'Mensen zoals jij en ik' is het motto van de modeshows in de Zandstraat. Op de catwalk lopen dan ook vrienden en klanten van de deelnemende modezaken: dames, heren, tieners en kids van alle leeftijden en maten.

Ze defileren met trendy heren- en dameskleding, lingerie, schoenen, brillen en accessoires. De modeshows vinden morgen nog doorlopend plaats tussen 13.30 en 16.30 uur. Op zondag zijn alle winkels open van 13 tot 17.30 uur.

Monja Goris van Boetiek Monja : 'Heel tof dat er zoveel volk komt kijken. We hebben het weer wel mee, zondag wordt het nog veel warmer.  Dus niet twijfelen, komen kijken en genieten.'

Een 'superspannende attractie' op de Grote Markt is de Zombie Escape, de eerste pop-up escape room die tijdens de Lenteshopping gelanceerd wordt. De hele maand april kun je de uitdaging aangaan om in een creepy conciërgeruimte van een verlaten ziekenhuis aan zombies te ontsnappen.

Tijdens het shoppen kun je tickets voor deze Zombie Escape winnen. Kinderen kunnen zondag 7 april volop hun hart ophalen bij het spel van de Roetaert (pluchen konijntjes vangen die uit de toren van de Lakenhal vallen) op de Grote Markt.  Inschrijven kan vanaf 13.30 uur.

De modeshows worden enthousiast gestoffeerd door de leden van Thals vzw. Voor de accessoires zorgen Deborah Bijoux, Lederwaren Belleville, Optiek Smets, Schoenen Avance, Schoenen Paris Londres, Schoenen Snoeys en kapsalon Finesse.

De modellen defileren in stijlvolle outfits van Passe Partout, Herenkleding Goris, Boezé Fashion, Dameskleding Delphine, O'det, Gerry Weber, Fred&Ginger, Originals Denim Heaven en Monja.

De Zandstraat werd stemmig versierd met lampions. Er zijn ook gezellige terrasjes. In de Bovenrij vindt een spetterende instore show plaats bij Kledingboetiek Universe en bij BeShoes. Op de Grote Markt kunnen de kleintjes zich lekker amuseren in de springkastelen.  Mark Jaspers / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto