U bent hier

GO! Herentals Campus De Vesten wuift laatstejaars uit

Herentals
29.06.2017 - 14.06u
Door: Herman Gezelle

GO! Herentals Campus De Vesten wuifde woensdagavond in cc 't Schaliken hun laatstejaars uit. 'Met gepaste trotsheid worden de 6e en 7e jaars die dit jaar afstuderen gevierd tijdens de proclamatie', zegt Tom Vandoninck, directeur Campus De Vesten.

'Voor dit plechtige moment zijn we naar cc 't Schaliken getrokken. Een aantal studenten zetten we extra in de bloemetjes. De meest verdienstelijke leerling van de eerste graad won de "Thomas Rose" award.

De Pool Prijzen werden uitgereikt aan onze meest uitmuntende leerlingen per richting. Ten slotte ging de Go! ambassadeur prijs naar de meest sociaal geëngageerde leerling van de school', besluit Tom Vandoninck, directeur Campus De Vesten.

Foto's Marcel Nelis/NNieuws.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto