Op zaterdag 18 mei opent Jeugdhuis Herentals opnieuw de deuren.

Het café "De Veudrink" op de eerste verdieping van het jeugdhuis werd eind 2017 al vernieuwd maar in het begin van 2019 zijn de grote renovatiewerken gestart aan de grote zaal en de inkom op de gelijkvloers. Dit ziet de groep jongeren, die sinds 2017 hun schouders onder het jeugdhuis zet, als ideale moment om het jeugdhuis nieuw leven in te blazen.

Het jeugdhuis komt niet alleen met een gerenoveerd pand naar buiten maar ook met een nieuwe naam. Vanaf de “grand reopening” op 18 mei zal het jeugdhuis opnieuw de naam TIENER krijgen (dit keer voluit geschreven). Dat wekt bij vele ongetwijfeld nostalgie op.

Op zaterdag 18 mei zet het jeugdhuis zijn deuren open om iedereen de vernieuwde feestlocatie te laten ontdekken en samen met het trotse bestuur te klinken op de “reopening” van het jeugdhuis.

“Vanaf 16u is iedereen welkom op onze openingsreceptie waar gratis drankjes aangeboden zullen worden. Ook zal er een food truck aanwezig zijn waar je kan genieten van heerlijke versnaperingen. Vanaf 20u nemen wij dan de aftrap van onze nieuwe werking met een enorme openingsparty, aldus Glenn Van den Bogaert.”