Groep Heylen is nu ook officieel de eigenaar van de gronden van Henrad aan de Herenthoutseweg in Herentals.  De overname hing al een tijdje in de lucht en werd nu officieel. Deze week raakte ook al bekend dat de Herentalse Groep Heylen de Koninklijke Nederlandse Munt had overgenomen.

Voorzitter Wim Heylen (foto) : 'Groep Heylen had een jaar geleden al het terrein naast Henrad van de vroegere firma Geens overgenomen.

Groep Heylen beschikt er nu over een terrein van 9 ha bedrijfsterrein. Heylen wil de bestaande gebouwen zo snel mogelijk slopen om er moderne bedrijfshallen te bouwen. Wat de bestemming wordt, weet ik nog niet. We gaan de markt op en zoeken partners. We willen de bestaande bedrijfsgebouwen,  de enorme productie- en opslaghal zo snel mogelijk slopen.'

Op dit moment worden de vroegere hallen van Henrad al opnieuw intensief gebruik voor overslag van goederen.

Wim Heylen is eigenaar van Groep Heylen en staat op die manier mee in voor succesvolle merken en concepten zoals Boretti, Exellent, Expert, Dealershop, Connect Pro, Compudeals, Connect IT, Brio, Link 21, Frame 21, Bomaco Wood industries, Mauquoy Token Company, National Token, Royal Blanking International, DRU International, AFM en RVDP.

Beelden NNieuws.