U bent hier

Grote Prijs Rik Van Looy zoekt extra mensen voor mooiste koers van de Kempen ter ere van de Keizer

Grobbendonk | Herentals | Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen
31.10.2019 - 15.20u
Door: Herman Gezelle

De organisatoren van de Grote Prijs Rik Van Looy zoeken extra mensen voor hun succesvol wielerevent 2020. De koers voor  beloften en elites zonder contract zoekt in voorbereiding voor inmiddels de 3e editie extra handen die helpen bij de organisatie van de koers ter ere van de Keizer van Herentals.

In 2 jaar tijd groeide de wielerwedstrijd uit tot een evenement dat meer is dan alleen maar koers en daarom zoeken ze nog extra hulp voor o.a. de organisatie, optredens, sponsoring, marketing en wedstrijdomkadering.

'We zijn ondertussen gestart met de voorbereidingen van de 3e editie van de GP en net zoals heel wat andere organisaties hebben we ook te kampen met een medewerkers tekort', zegt sportief manager Pieter Van Genechten.

'Heb jij zin om een van onze huidige teams te versterken of heb je interesse om als bestuurslid een deel van de organisatie te leiden? Contacteer ons. We zijn bereikbaar via alle mogelijke kanalen en iedereen, met of zonder ervaring, is hartelijk welkom.

Concreet zoeken we mensen voor al onze werkgroepen: VIP, organisatie start (Grobbendonk), organisatie aankomst (Herentals), optredens, sponsoring, PR, marketing, wedstrijdomkadering - doe meteen een mailtje naar pieter@gprikvanlooy.be. '

Foto's : De succesvolle GP Rik Van Looy editie 2019 / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto