U bent hier

Halloween griezeltocht Campus De Vesten vol verrassingen

Herentals | Neteland
28.10.2017 - 01.06u
Door: Herman Gezelle

Volop Halloween fun.  Vrijdagavond organiseerde S.O. Campus De Vesten haar jaarlijkse griezeltocht vol verrassingen.  'Verdwenen meisjes, welk duister geheim dragen zij met zich mee, wat is het verband met het mysterieus portret dat in elke hoek van de school opduikt?...'

'Deze griezeltocht was de kroon op het werk van de leerlingen uit het eerste en tweede jaar cultuureducatie die zelf het verhaal verzinnen, de attributen en uitnodiging maken, acteren en mensen begeleiden tijdens de wandeling', zegt leerkracht Liese Bergen.

'De leerlingen STEM voerden hun engste proeven uit en de leerlingen STV bereidden griezelige hapjes. Deze enthousiaste jongelingen werden begeleid door Liese Bergen, Lies Maeschaelck, Sien Smolders, Nele Deckx en Lien Bernard. De leerlingen van het 7e jaar verzorging presenteerden aangepaste kinderanimatie.

Foto's Johan Temmerman / NNieuws.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto