U bent hier

HBBC - BBC Putte 69-55 : HBBC op koers

Herentals
13.09.2015 - 21.41u
Door: Peter Caers

'De eerste thuiswedstrijd winnen. Dat was het doel en gelukkig is dat doel bereikt. Na een sterke start werden de bezoekers uit Putte direct op een deftige achterstand gezet. Deze voorsprong bleef de eerst helft goed behouden. Enkele vergissingen langs de thuiskant zorgden wel voor enkele zenuwachtige momenten.

De tweede helft kwam Putte agressiever uit de startblokken. Hierdoor zag de thuisploeg de voorsprong zelfs slinken tot 7 punten. Gemiste shots en minder verstandige beslissingen zowel in aanval als verdediging waren hiervan de oorzaak. Putte zorgde voor een stil en bang moment in het KTA. H

et was aan de spelers dit dringend terug recht te zetten. In het begin van het vierde kwarter gingen de neuzen eindelijk in dezelfde richting staan en wisten de spelers elkaar beter te vinden. In aanval had Putte het moeilijk met de goede zone verdediging die de spelers van Herentals lieten zien.

Zo kwam er een 13-0 tussenspurt waardoor de laatste zenuwen volledig verdwenen. Herentals won verdiend zijn eerste thuiswedstrijd.

Bedankt aan alle aanwezige supporters. Hopelijk zien we jullie volgende keer opnieuw. Proficiat aan de spelers die met een 2 op 2 hun competitiestart niet gemist hebben. Hopelijk kunnen we met z'n allen volgende week het goede werk verder zetten op Brasschaat.'

Kwarterstanden:

1e kwarter: 19 - 4;  2e kwarter: 14 - 16;  3e kwarter: 17 - 1;  4e kwarter: 17 - 17.

Punten: Ewald: 7p, Jinse: 8p, Jens: 0p, Lowie: 2p, Wouter: 8p, Tom: 7p, Vincent: 12p, Bram: 9p, Dave: 12p, Yip: 4p, Thomas: 0p, Yannick: 0p.

Verslag en foto's: Willy Verstappen/HBBC/Nnieuws.be

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto