After works ken je in verscheidene vormen, maar een 'healthy after work' nooit van gehoord. Donderdag 8 december vindt er een plaats in de Watervoort 8, Herentals. Initiatiefneemsters zijn Laurence Colpaert en Claire Luyten uit Herentals en Morkhoven, die in april van dit jaar zijn gestart met SELF. 'A healthy concept' vatten ze zelf samen wat ze doen.

Laurence en Claire, beiden 25, zijn al vanaf jonge leeftijd vriendinnen. De eerste studeerde regentaat en de tweede licentiaat Lichamelijke Opvoeding. Ze wilden samen iets beginnen en dat werd SELF.

Vanuit een verbouwde boerderij aan de Watervoort in Herentals organiseren ze personal training, groepslessen en geven ze voedingsadvies.

"We zorgen voor een persoonlijke aanpak, maken onze groepslessen zelf en zorgen voor veel variatie", leggen de 2 uit. "We creëren een doorstroom vanuit de verschillende activiteiten. Iemand die instapt in personal training, gaat nadien meedoen met de groepslessen. Andersom: iemand die de groepslessen te zwaar vindt, kan overschakelen naar een persoonlijk programma."

De jonge onderneemsters maakten van SELF meteen hun hoofdberoep. 

Op de Healthy After Work op 8 december kan je gratis proeflessen volgen, maar ook informatie inwinnen over detox dranken, huid- en lichaamsanalyses laten uitvoeren, intolleranties laten testen "We willen met dit initiatief onze bekendheid vergroten", besluit Laurence Colpaert.

SELF, Laurence & Claire, Watervoort 8, Herentals : 014 73 60 55, info@self-herentals.be