Op zondag 11 juni bent u tussen 14u en 17u welkom in Corbie Hotel Geel om de herfst- en wintercollectie 2017 van het gloednieuwe dameslabel Jacki Collet te ontdekken, te bekijken, te passen en in primeur te bestellen onder het genot van een lekkernij van het huis.

Tegelijkertijd gooit Jacki Collet een kleine, maar fijne selectie samples en stofjes uit haar lente- en zomercollectie 2017 in de uitverkoop.

Ook Elke Peeters zal u die dag verleiden met juwelen om te geven, te dragen en te koesteren. Zij ontwerpt al meer dan twintig jaar precieuze kleinoden voor vrouwen die houden van tijdloze schoonheid en daarbij veel belang hechten aan kwaliteit en service.

Op 11 juni verkoopt zij in Corbie Hotel unica en laatste stuks uit haar geliefde collecties aan prijzen tussen € 100 en € 500.

De opbrengst van deze unieke stockverkoop en lancering gaat niet alleen naar nieuwe creaties, maar ondersteunt ook Cunina, een organisatie die zich belangeloos inzet voor onderwijs voor kinderen in de derde wereld.

Redenen genoeg om deze dag in je agenda vrij te houden!

Praktische info : Corbie Hotel, Markt 54,  Geel - welkom tussen 14.00 en 17.00 uur.   Om een vlot verloop van deze namiddag te kunnen garanderen, vragen wij om uw aanwezigheid te bevestigen op info@welove.be of op het telefoonnummer 03/297 41 53.

Jacki Collet - 100 % Belgische mode, gesneden op maat van pretentieloze vrouwen

De collectie die Jacki Collet voorstelt voor de herfst en winter 2017-2018 vindt haar inspiratie bij vrouwen met lef en een uitgesproken liefde voor grafisch zwart-wit in combinatie met kleuraccenten die ertoe doen. Helderrood, glanzend framboos, brons, camel en diep smaragdgroen overtuigen door een krachtige beeldtaal en zetten een silhouet neer dat bijblijft.

Decolletés op de rug worden niet geschuwd, kokerrokken zijn langer dan gemiddeld en leggen het accent op vrouwelijkheid en elegantie, net zoals strikken en scherp gesneden tailles dat doen. Opmerkelijk is de mogelijkheid om eindeloos te combineren en een variatie aan looks samen te stellen.

Jacki Collet ontleent haar identiteit aan ingetogen snitten, sterke pasvormen en mooie stoffen die garant staan voor een heerlijk draagcomfort zonder in te boeten aan goede smaak. Creaties worden stuk voor stuk met veel liefde en aandacht voor het traditionele kleermakersvak bedacht, ontwikkeld en geproduceerd in België.

Het merendeel van het werk gebeurt in onze thuishaven Herenthout, wat maakt dat Jacki Collet een heus Kempisch product is waar we bijzonder fier op mogen zijn. Het is dan ook met veel plezier dat wij u uitnodigen om op zondagnamiddag 11 juni 2017 onze creaties voor de nakende herfst en winter te ontdekken, te passen en te bestellen in preorder (wat betekent dat ieder stuk met veel liefde speciaal voor de klant zal gemaakt worden) in Corbie Hotel, Markt 54 in Geel. Welkom tussen 14.00 en 17.00 uur!

www.jackicollet.com

100 % Belgisch, 100 % liefde

Jewellery by Elke Peeters, treasures to give, to wear and to cherish

Elke Peeters wist als kind al dat ze later juwelen zou ontwerpen. Het was immers haar grootvader die haar de schoonheid van diamanten en juwelen liet ontdekken. Vandaag bedenkt Elke juwelen voor vrouwen die houden van tijdloze schoonheid en daarbij veel belang hechten aan kwaliteit en service.

Daarnaast vindt haar eindeloze creativiteit een uitweg in de collecties van Mme Butterfly, porseleinen juwelen en objecten met een hart en een ziel, alsook in de ontwikkeling van het gloednieuwe label Jacki Collet, een pretentieloze collectie dameskleding die haar identiteit ontleent aan ingetogen snitten, sterke pasvormen en mooie stoffen.

www.elkepeeters.com - 100 % Belgisch, 100 % liefde. (ad)