U bent hier

Het Moment Jong Voka met markante ondernemersverhalen

Geel | Herentals | Kempen regio
10.05.2017 - 10.56u
Door: Herman Gezelle

Dinsdagavond organiseerden Jong Voka Kempen, JCI Gheel-en-Thals en JOBA bij Bouwonderneming Vanhout een boeiende 5e editie van Het Moment. Vier gerenommeerde sprekers brachten in korte sessies voor 130 ondernemers hun businessverhaal.  

-Heinrike Bergmans switchte van bankdirecteur naar de wereld van de reflexologie waarin zij de beroepsorganisatie BeVo oprichtte, en internationaal actief in lobbywerk voor complementaire therapieën.

-Tom Aerts van Hoorcentrum Aerts : service in de breedste zin van het woord : visie en missie. 

-Jef Lembrechts : voorzitter van de Vlaamse Confederatie Bouw. Hij vindt de bouw een zeer innovatieve sector. 

-Jolien Arijs van Groep Arijs Herentals: na 5 jaar de groothandel te leiden nam ze recent de Cash & Carry onder handen. Jolien bracht het verhaal van een jonge ondernemende vrouw die als tweede generatie actief is in een familiebedrijf.

NNieuws sprak met Jolien Arijs : 'Gelukkig zijn in je job is het belangrijkste'

'Vanaf m'n 15e jaar heb ik een levensplan uitgeschreven', vertelt Jolien Arijs.  'Na m'n carrière bij Hilton Brussels ging ik op sollicitatie bij m'n vader.  We hadden dezelfde doelstelling met ons familiebedrijf, dat klikte meteen.  

Gelukkig zijn in je job is het belangrijkste, ook voor m'n kinderen.  Als ze later vb. de kassa willen doen, is dat OK. Willen ze manager worden, ook prima.  Eigenlijk willen we met de Arijs Groep niet meteen groeien, wél verbeteren waar nodig is'.

Als je iemand aanneemt en die medewerker maakt een fout, is dat mijn fout.  Als je kiest voor het allerbeste voor je bedrijf, dan ben ik tevreden.

De klanten 24/24u service geven is bijzonder belangrijk binnen onze organisatie.

Ons bedrijf krijgt erg veel instroom van familie en kennissen van arbeiders.  Dat betekent dat ons team zich goed en gewaardeerd voelt.  Trouwens vakmensen, zoals visfileerders, vind je niet snel.  Je kan ook het vak niet leren op school, je krijgt opleiding in ons bedrijf. Het beroep vergt een goede conditie : koude tot -60°C, nachtwerk en in vochtige lucht werken.  Voor de Arijs Groep werken 62 gemotiveerde medewerkers,' besluit een dynamische Jolien Arijs.

Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto