U bent hier

Heylen Vastgoed nieuwe sponsor KVC Westerlo

Neteland | Westerlo
29.06.2018 - 16.26u
Door: Herman Gezelle

Vanmiddag tekende Heylen Vastgoed een sponsorcontract met KVC Westerlo. Met de sponsoring wil het vastgoedkantoor het professionele voetbaltalent en de meer dan 600 jeugdspelers van de club ondersteunen.

Duwtje in de rug voor voetbaltalent

Cedric Vanhencxthoven, zaakvoerder van Heylen Vastgoed: "Dit is een bijzondere dag. We zijn heel trots op het nieuwe partnerschap met KVC Westerlo. De ploeg van de Kempen is een gezellige familieclub die mensen bij elkaar brengt met voetbal, toegankelijk is voor iedereen en kansen geeft aan jonge spelers. Die visie past volledig bij de waarden van ons vastgoedkantoor."

Commercieel Manager Günther Peeters van KVC Westerlo is verheugd met deze nieuwe sponsor: "Heylen Vastgoed ademt sport en voetbal en is ook één van de toonaangevende bedrijven in de Kempen, daarom ben ik zo blij dat ze samen met ons aan de toekomst van onze club willen werken."

Sport als rode draad door het bedrijf

Het partnerschap met KVC Westerlo komt niet als een verrassing, want sport zit in het DNA van de Kempense makelaar. Heylen Vastgoed sponsort ook andere voetbalclubs uit de provincie, wielerverenigingen en verschillende sportevenementen. Dit jaar was het vastgoedkantoor titelsponsor van de Heistse Pijl.

Daarnaast organiseert Heylen Vastgoed jaarlijks 'De 10 van Herentals', een loopwedstrijd voor het goede doel.

Lokale verankering in de provincie

Met de sponsoring hoopt Heylen Vastgoed uiteraard ook om zijn aanwezigheid in Antwerpen nog verder lokaal te verankeren. Cedric Vanhencxthoven: "We hebben nu 8 kantoren – in Antwerpen, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals, Geel, Heist-op-den-Berg en dit najaar een 9de in Ekeren. Zo staan we heel dicht bij onze klanten. Met de sponsoring willen we onze zichtbaarheid in de Kempen nog vergroten."

Het logo van Heylen Vastgoed verschijnt o.a. op borden aan de invalswegen van het stadion 'het Kuipje', op vlaggen aan de promenade en op ledschermen rond de heilige mat.

Over Heylen Vastgoed

Erkende BIV-vastgoedmakelaar Heylen Vastgoed leidt al sinds 2005 de verkoop en verhuur van woningen in goede banen. Met acht kantoren – in Antwerpen, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals, Geel en Heist-op-den-Berg – zijn ze thuis in de hele provincie. En delen ze een berg knowhow, zoals over marktkennis, vastgoedmarketing en juridische procedures. Naast de verkoop en verhuur van residentiële panden is de vastgoedexpert gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten en exclusieve eigendommen. (pp-gp) Foto's Peter Verstraeten / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto