Vlak voor de start van het na-Tourcriterium in Herentals worden enkele renners aan het publiek voorgesteld door ze over het parcours rond te rijden in een Volvo cabrio. Ook dit jaar vond verantwoordelijke Joeri Van de Gender genoeg schoon volk, zeg maar missen, om naast een toprenner plaats te nemen. En elk van die vijf cabrio-missen heeft zo haar eigen voorkeur. 

Annelies Hanssens en haar zus Marie Hanssens, beiden uit Beerse, houden zich tijdens de week bezig met atletiek bij AC Herentals maar ze zien toch ook graag rennersbenen. Annelies heeft als persoonlijke voorkeur Greg Van Avermaet, ze is er een vurig supportster van dus donderdag komt wellicht haar droom uit. Haar zus Marie is van Jan Bakelants en ook die rijdt donderdag mee. Of hij in een cabrio rondgereden wordt...

Paulien Verbeeck, dochter van de Nijlense burgemeester Paul, is vol van het wielrennen. Ze is één van de duizenden fans van de Duitse spurtbom Marcel Kittel maar is op het na-Tourcriterium van Herentals al content met een plaatsje naast Quintana, de 2e uit de Tour.
In de cabrio's zitten er ook twee echte misskandidates, beiden afkomstig uit Herentals.

Celine Van Ouytsel is kandidate voor de verkiezing van Miss België 2016, finaliste van de verkiezing van Miss Antwerpen. Katrien Janssens dingt dan weer naar het kroontje van Miss De Luxe 2016. Celine Van Ouytsel is fan van Wout Van Aert, maar ze wil gerust in een cabrio naast Sven Nys plaats nemen.

Katrien Janssens heeft maar één wieleridool: Nairo Quintana, en laat die nu toevallig donderdag meerijden in Herentals.

Foto: vier van de vijf missen, Paulien Verbeeck ontbreekt op de foto / foto's Johan Temmerman/NNieuws.be