U bent hier

'Hopelijk toont nieuwe burgemeester Jan Bertels wel respect voor N-VA'

Herentals
29.01.2017 - 08.55u
Door: Peter Caers

N-VA Herentals hield zaterdagavond in de Lakenhal haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.  Onder de aanwezigen een delegatie van CD&V Herentals en van 'strijdbare' Liberale Vrouwen Herentals.

N-VA begroette Vlaamse parlementsleden Kris Van Dijck (Dessel), Paul Van Miert (Oud-Turnhout) en uiteraard Yoleen Van Camp (Herentals).

Voorzitter Arnout De Cuyper drukte in zijn nieuwjaarstoespraak de hoop uit dat de nieuwe burgemeester van Herentals Jan Bertels (sp.a) wel respect toont voor de N-VA. Kathleen Laverge, fractieleidster in de gemeenteraad, overliep het werk van de gemeente- en OCMW-raadsleden.

Gastspreker was oud-spoorbaas en huidig voorzitter van De Lijn Marc Descheemaeker. Hij verduidelijkte dat de 'bussenrel' met de zogenaamde vervuilende bussen totaal overroepen was. Hij beloofde al zeker 8 nieuwe bussen voor de Kempen. En een betere communciatie in het dossier.

Foto's: Johan Temmerman/Nnieuws.be

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto