Hout Luyten, de winnaar van de LON-award 2016, was donderdagnamiddag gastheer voor 35 ondernemers leden van Voka Kempen West.   Frederick Jonckheere, voorzitter Voka Kempen West : 'Dit familiebedrijf bepaalt al bijna 100 jaar het dorpsgezicht van Morkhoven. De houthandel heeft een ruim assortiment producten en beschikt sinds enkele jaren over een nieuwe bedrijfshal.

Vorig jaar werd bovendien de bestaande toonzaal uitgebreid met  700 m² extra showroom. Heel tof dat we vandaag dit boeiend bezoek kunnen meemaken.'

3e en 4e generatie Hout Luyten

Sympathieke zaakvoerder Fons Luyten : 'Samen met m'n dochters Charlotte en Florence staat intussen al de 3e en 4e generatie aan het roer van het bedrijf. Ook deze nieuwe generaties blijven persoonlijk en klantvriendelijk contact hoog in het vaandel dragen.

Hout Luyten is ook een bedrijf dat met een open en innoverende visie aan de toekomst werkt. Dit door gestaag te investeren in kwalitatieve en duurzame producten en recent nog in een nieuwe bijkomende toonzaal.'

LOLO DECO vzw goede doel

'Ook neemt ons bedrijf zijn maatschappelijke rol ernstig door de voorbije jaren bij te dragen aan tal van maatschappelijke projecten. M'n echtgenote Vicky zet zich ook volop in voor LOLO DECO. Deze vzw importeert een unieke collectie handgemaakte producten uit Madagaskar. Deze producten worden voor een correcte prijs en onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt. Ook vzw H.E.L.P. is hieraan verbonden.

De LOLO DECO-shop op de bovenverdieping is tijdens de kantooruren open voor iedereen die een origineel kerstcado zoekt.  En je steunt er het goede doel mee : LOLO DECO vzw, ' besluit Fons Luyten.

Guy Verellen / NNieuws