U bent hier

Impressie van een wandeling doorheen het kunstenparcours STORMloop

Herentals
21.05.2019 - 19.10u
Door: Mark Jaspers

'STORMLoop maakte van Herentals al 2 weekends een bruisende stad vol met activiteiten.  STORMLoop bestaat uit 2 lagen :  de hoofdlocaties worden verbonden via een kunstenroute.
Participerende inwoners tonen hun kunsten in eigen locaties en verschijnen in de participanten wolk.

Het derde en laatste weekend is er volgend weekend met nog tal van activiteiten die je kan bekijken op volgende link : https://www.stormloop2019.be/homepage/dag-agenda/

Om u te doen watertanden om volgend weekend zelf op pad te gaan alvast een zeer beperkte fotoselectie van wat STORMloop u allemaal te bieden heeft.

Wij gingen kijken in Café De Max, binnen gluren bij Christine, bij Something Els, toen we nog mochten een bezoekje brengen aan Diva Benini in het Gildenhuis, langs de Lakenhal, Rij62, Juhla en verder langs enkele etalages, genoten bij Ellen Janssens, slurpten koffie in Koffiehuis Cappuccino, gingen naar de kerk naast Zaal Nieuwland.

We passerden langs De Voorzienigheid, kinderen op 't kasteel Le Paige, in de serre bij Lies Bulteel, langs de kamertheaterzaal boven 't Hof, naar de werkjes kijken van de 'dementen' in 't Convent2, langs de Academie voor beeldende kunsten, de oude lompenfabriek en de huisjes rechtover de St.-Waldetrudiskerk.

Zo verder naar de Kapel en de watertoren van het Scheppersinstituut, de kelder van Harry en Olga, Galerie Storm, In de Gloria, Boothuis Brauhaus, het appartementje van Ilse Van den Broeck, Musée Scholliers, de Boekerij, de venster van Lore Torfs en sloten af in Art Gallery Hugo Voeten.

Onderweg pikten we nog een concertje of optreden mee van Ernesto's vlooiencircus en circusschool Locorotondo en bezochten we nog wat andere locaties. Kortom veel te veel om op te noemen en zeker een bezoekje waard volgend weekend.'  Mark Jaspers.

Alle info vindt u op www.stormloop2019.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto