Zoals je uit de Nationale pers al kon opmaken zijn de inkomsten van de stickeractie van het Rode Kruis door de coronacrisis dit jaar teleurstellend.

Ook voor onze afdeling Herenthout betekent dit een serieuze hap uit ons budget. Een minder opbrengst van maar liefst 70%

Doch dit weerhoudt ons niet onze belofte na te komen Er werd deze week nog een extra nieuw elektrisch hoog/laag bed voor onze uitleendienst aangekocht. Zo beschikken we weldra over acht van deze bedden om wanneer nodig de Herenthoutenaren te helpen..

De uitleendienst van afdeling Herenthout is het best te bereiken op het volgende nummer: 0494 54 28 83 bij Ivo Bosschaerts.

Rolstoel, looprek, rollator, elektrisch hoog-laagbed, (kinder)krukken, enzovoort. Je vindt precies wat je nodig hebt. Alle materiaal voldoet aan strenge kwaliteitsnormen. En we laten we je graag zien hoe je het moet gebruiken. Je krijgt ook een folder mee, zodat je alle informatie thuis nog eens rustig kunt nalezen.

We vragen je een beperkt huurgeld plus een waarborg voor het materiaal dat je gebruikt. Zo garanderen we dat de hulpmiddelen altijd in perfecte staat zijn als je ze ontleent.

http://www.herenthout.rodekruis.be