U bent hier

Jaarlijkse marathon Kasterlee wordt Coronathon tvv. bewoners WZC De Witte Bergen

Kasterlee
18.11.2020 - 15.27u
Door: Mark Jaspers

In Kasterlee werd de jaarlijkse marathon geannuleerd die normaal doorging op zondag 15 november. De organisatoren bleven niet bij de pakken zitten en zetten een leuk en coronaproof alternatief op poten.

De opbrengst hiervan gaat naar twee plaatselijke woonzorgcentra waaronder 'De Witte Bergen', een woonzorgcentum van Senior Living Group.

Door de coronamaatregelen kon de jaarlijkse marathon in Kasterlee, waaraan iedere editie heel wat sportievelingen deelnemen, niet doorgaan. De organisatoren willen de deelnemers hun plezier niet ontnemen en kwamen op het idee om een 'coronathon' te organiseren.

Die marathon kan de loper gedurende de hele maand november op eigen houtje lopen door de pijlen te volgen die opgehangen werden in Kasterlee en omstreken. De pijlen, die een route aangeven van 21 of 42 kilometer, zullen nog blijven hangen tot 30 november.

Om het parcours te lopen vragen de organisatoren een kleine bijdrage van 5 euro inschrijvingsgeld. Hiermee willen ze de twee plaatselijke woonzorgcentra, De Witte Bergen en Aquamarijn, steunen in het organiseren van randanimatie voor hun bewoners.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto